slide
slide
slide
slide

Misiunea Noastra

Misiunea noastra este de a crea valoare pentru cei care aleg să facă o investiție inteligenta si sigură pentru viitorul lor și al celor dragi si de a oferi un plus prin fiecare locuință pe care o construim cu grija pentru calitate, finisaje interioare și exterioare, spațiu,confort, cât și pentru facilitățile oferite.

Suntem ceea ce construim! – calitatea si siguranta ne definesc si reprezinta cea mai buna carte de vizita a noastra.

Cream standarde inalte – ridicam stacheta calitatii constructiilor, prin locuinte solide care sa beneficieze de siguranta maxima.
Inovam – in viziunea noastra, stilul de viata al omului modern presupune un intreg ansamblu rezidential care sa aduca beneficii majore viitorilor locatari.

Locatie

Ansamblul rezidential PRESIDENT este poziţionat în zona centrală a Craiovei, între Calea Bucureşti, strada Sărari şi Traian Lalescu, oferind accesibilitate maximă către toate punctele de interes ale oraşului. Ansamblul rezidential PRESIDENT se află în cea mai dorită zonă rezidenţială a Craiovei prin perspectiva centrelor culturale, de business şi comerciale, dar şi prin accesul facil şi rapid către acestea.

Proiect

Ansamblul rezidenţial situat pe Calea Bucureşti nr. 117, este un proiect de mare anvergură, conceput pe patru faze ce va cuprinde 800 de apartamente, 800 de parcări subterane şi supraterane, spaţii comerciale, spaţii verzi si de relaxare, loc de joaca pentru copii.

Ansamblul cuprinde apartamente de tip studio, 2 şi 3 camere, finisate la cheie, cu suprafete generoase.

Faza 1 a proiectului a început in luna octombrie 2018 si cuprinde 4 blocuri al căror regim de înălţime este S+P+10 E, cu un numar de 305 apartamente, 313 parcări supraterane, subterane şi 836 mp spaţii comerciale. Următoarele faze vor demara ulterior.
Proiectul este conceput si realizat de cei mai buni profesionişti, cu o bogată experienţă în domeniu, şi este construit conform celor mai înalte standarde de calitate şi siguranţă.